ÁTFOGÓ HÁLÓZATI ESZKÖZKEZELŐ MEGOLDÁST FEJLESZTETT AZ AXIS

Bemutatjuk az Axis Device Manager-t

Miközben a biztonsági fenyegetések egyre általánosabbá válnak a hétköznapokban, az Axis eszközkezelő megoldása proaktív védelmet biztosít mind a hálózatnak, mind az abban található eszközök számára. Az átfogó megoldás révén egy felületről kezelhető több ezer, akár eltérő helyszíneken telepített Axis IP-kamera, beléptető rendszer vagy audioeszköz is.

Az AXIS Camera Management szoftverplatform továbbfejlesztésével az Axis ügyféloldalon is könnyű telepíthetőséggel és költséghatékony üzemeltetéssel kívánja segíteni a végfelhasználókat, akik eközben proaktív módon biztosíthatják eszközeik és hálózataik védelmét.

Az AXIS Device Manager megoldás eszközkezelési funkciók széles skáláját biztosítja, beleérve az IP-címek automatikus kiosztását, az egyes eszközök telepítését, helyettesítését és frissítését, a több szerverhez, vagy rendszerhez való csatlakoztatást, a visszaállítási pontok, valamint az alapértelmezett beállítások és az eszközök firmware-frissítéseinek kezelését, a felhasználói fiókok és jelszavak kezelését, valamint a HTTPS és IEEE 802.1X tanúsítványok menedzselését, megújítását.

Fókuszban a kiberbiztonság

Egy olyan környezetben, ahol a technológia folyamatosan fejlődik és változik, illetve a kiberbűncselekmények egyre kifinomultabbá válnak, kulcsfontosságú, hogy egy biztonsági és védelmi infrastruktúrát is dinamikusan kezeljünk nap mint nap. Az AXIS Device Manager jelentős fejlődést jelent mindebben, hiszen központilag teszi lehetővé a fiókok, jelszavak és tanúsítványok kezelését, miközben az Axis irányelvei alapján meg is erősíti az eszközök védelmét.

Nyilatkozik a szakértő

"Mindez jobb kezelhetőséget és költséghatékonyságot jelent a rendszertelepítők számára épp úgy, mint az üzemeltetők számára, hogy proaktívan menedzseljék a hálózati elemeket, illetve beépítsék a kulcsfontosságú biztonsági funkciókat.Az AXIS Device Manager segítségével könnyen elérhető a hálózatban valamennyi Axis-eszköz, és miután a hozzáférés, a telepítés, a hálózatba illesztés még könnyebbé válik, rengeteg időt és energiát takarít meg a rendszer-üzemeltetők számára" – mondta Ola Lennartsson, az Axis globális termékmenedzsere. A szakértő szerint napjainkban már a statikus eszközök nem csak idejétmúltak, hanem a kiberfenyegetéseknek is fokozottan vannak kitéve. Éppen ezért fontos, hogy a végfelhasználók olyan eszközt kapjanak az AXIS Device Managerrel, amely lehetővé teszi számukra a könnyű, gyors és határozott eszközkezelést a hálózatban.