Aspectis Heti Blog 2022/08

2N

Szeretnéd, ha a 2N intercomod vagy olvasód egy másik gyártó beléptető rendszerének része lenne? Semmi probléma, az új OSDP modul lehetővé teszi mindezt, és még a továbbított adatokat is biztosítja!

A Wieagand protokollal ellentétben az OSDP protokoll biztonságos és titkosított kommunikációt biztosít a 2N IP intercom és az vezérlőegység között!

Tovább...

 OSDP-Module_StyleVerso_800x533

 

 

 


AXIS

 

Az Axis közkedvelt M20 sorozatú mini bullet kameráinak legújabb szériája már elérhető! Mindez a megszokott 2MP/4MP változatokban, fehér vagy akár fekete színben is.

Emellett már ebben a kompakt kis kamerában is megtalálható az Axis mélytanuló lapkája (DLPU), így rendszerünk erős, megbízható, de ezzel együtt is költséghatékony lehet!

M2035-LE / M2036-LE 

 

m2036le_wall_mount_brick_wall_2201_hi

 

 

 

 Wisenet

 

A Hanwha Techwin  piacra dobta legújabb, NDAA-kompatibilis X sorozatú kameráit, beépített mesterséges intelligenciával, mindezt olyan árkategóriában, amely bármely vállalkozásnak vonzó lehet!

Az új paletta nem kevesebb mint 28 kamerát foglal magába, így kibővítve azon kezelők lehetőségeit, akik mélytanuláson alapuló analitikákkal szeretnék javítani a rendszerük megbízhatóságát, csökkentve a téves riasztások számát, ezzel elősegítve a hetákonyabb munkavégzést.

Tovább...

 

 X-core-and-X-plus_1200px-1