Aspectis a XII. MBF konferencián

2022 május 9-10-én került megrendezésre a XII. MBF- A piszkos tizenkettő, avagy mozi az egész világ - biztonsági konferencia, immáron ismét Kecskeméten, a Hotel Sheraton-ban. A konferenciát minden évben nagy izgalommal várják partnereink, s mi is hosszasan készülődtünk a konferencián való részvételre, hiszen számunkra is nagy lehetőség a partnerekkel, barátainkkal való találkozás. 20220510_121123Ebben a Covid utáni időszakban különösen felértékelődnek az ilyen jellegű események, hiszen egy kicsit mindenki belefáradt a sok on-line rendezett találkozókba. Idén kiállítóként ismét kényelmes sarkot varázsoltunk, ahol nyugodt körülmények között tudtunk egyeztetni az üzleti folyamatainkról, és képviseltük gyártóink: Axis, Hanwha Techwin, Milestone, Briefcam, 2N, Paxton, Netavis, Planet, Gamanet megoldásait a videó-, beléptető rendszerek és az integráció világából. 

20220509_112055Ismét megnyílt a Vinox Kft. és Polgár Géza nevével fémjelzett „Aspectis bár”, ahol ezúttal a remek borok mellett egzotikus rum italok sokasága csábította el az ízlelőbimbókat.

 

 

 

Természetesen a csocsóbajnokság sem20220509_173445 maradhatott el, melyet már hatodik alkalommal rendeztünk meg. Idén a bajnokság győztese és a következő konferenciáig a vándorserleg tulajdonosa  a Partnertech cég – Barcelona csapata lett, akiknek szívből gratulálunk a remek győzelemhez.

 

20220509_184139A csocsó mellett még egy érdekes kocsmajátékot hoztunk, ez pedig az egyre népszerűbb Darts, ahol Feith Csaba, a Criterion munkatársa dobott eredményesen.

 

 

 

A konferencia egyik nagy meglepetése volt, hogy sokan láthatták miként bújunk a filmszerepbe. Az Aspectis rövid bemutatkozó filmet készített kizárólag a XII. MBF Konferenciára, ahol egy western környezetben forgatott kisfilmmel igyekeztünk bemutatni, hogy mennyire sokrétűek vagyunk. 

Üde színfolt volt egy 280939837_4528930833873353_6574061875756388511_nkatonai hagyományőrző egyesület megjelenése is, akik II. Világháborús katonai egyenruhákban és fegyverekkel voltak jelen. 

 

 

 

 

 

 A konferencia előadásai az idén széles tematikát öleltek fel a személyi védelem kihívásainak taglalásától kezdve a kiberbiztonsági kockázatokon keresztül a konkrét biztonságtechnikai megoldásokig. Természetesen nem maradhatott ki az ukrajnai háború sem, ami több előadásnak istémája volt. A második napot pedig Katona Csaba történész - a tavalyihoz hasonlóan nagy sikerű - előadása zárta, amely régmúlt korok biztonsági kihívásairól és az azokra adott válaszokról szólt. Természetesen idén is volt gálavacsora, stand-up, kvíz játék, póker, melyek minden MBF konferencia elengedhetetlen "kellékei". 

Ezek után elmondhatjuk, hogy a konferencia összességében nagyon sok remek beszélgetéssel zárult, s ismét bebizonyosodott számunkra, hogy érdemes személyesen ápolnunk az emberi kapcsolatainkat!

20220510_121016

Kíváncsian várjuk a következő konferenciát, különösen azért, mert az MBF teljes tisztújítást hajt végre az idén. Új vezetőség, új ötletek, új színfoltok! Ezt várjuk a következő konferenciától.