Aspectis a IX. MBF konferencia arany fokozatú támogatója

Az idei évben 9. alkalommal kerül megrendezésre az MBF hagyományos tavaszi konferenciája. Méltán mondhatjuk, hogy az elmúlt években a hazai biztonságtechnikai szakma egyik legnívósabb rendezvényévé nőtte ki magát, amely mind programját, a részt vevők körét, valamint a rendezés színvonalát tekintve egyaránt magasra teszi a lécet. Örömmel jelentjük be, hogy a 2019-es MBF konferencia arany fokozatú támogatója az Aspectis Kft. lesz.

A rendezvény március 26-28. között kerül megrendezésre, ezúttal új helyszínen, a Bükfürdőn található Caramell Hotelben. A konferencia mottója idén: „A kommunikáció kora – Bábeli zűrzavar”. Azt a kérdéskört boncolgatja, hogy ebben a korban - amikor minden és mindenki (ember-ember, ember-gép, gép-gép) kommunikál egymással – sokszor mégis úgy tűnik, hogy a túl sok információ maga alá temet bennünket. Mit tehetünk, hogy – legalábbis a biztonságtechnikai szakmában – valamilyen rendet vágjunk ebben a zűrzavarban. A konferencia nívós előadói érdekfeszítő témákat boncolgatnak, melyek többsége valamilyen módon kapcsolódik a mottóhoz. A rendezők mindent megtesznek azért, hogy mind a megbízói, mind a szolgáltatói oldal képviselői közösen tudjanak gondolkodni az aktuális szakmai kihívásokon.

Az Aspectis arany fokozatú támogatóként szeretne mindehhez jelentősen hozzájárulni. Színvonalas standunkon várjuk mindazon vendégeinket, akik szívesen leülnek velünk beszélgetni szakmai és szakmán kívüli kérdésekről egyaránt. Természetesen az idén is megrendezzük immáron hagyományosnak mondható csocsó bajnokságunkat, ahol értékes díjakért folyik majd a küzdelem. A kiállítótér melletti teremben két alkalommal szakmai előadásra várjuk az érdeklődőket, március 27-én pedig Laczkó Gábor tart plenáris előadást „Eljön 1984?” címmel, amely azt a kérdéskört próbálja meg körüljárni, hogy hol húzódnak a manapság előszeretettel és egyre nagyobb mértékben alkalmazott mesterséges intelligenciára épülő videótechnikai megoldások etikai határai.

Mi is arra biztatunk mindenkit, aki teheti, hogy vegyen részt ezen a kiemelkedő színvonalú eseményen. Érdemes gyorsan dönteni, mert a jegyek gyors ütemben fogynak.

A konferencia részletes programja megtalálható a rendezvény saját honlapján, mi is folyamatos tájékoztatást adunk az előkészületekről.