A 2N® Indoor Talk 2.25 firmware új funkciókat hozott

A 2.25-ös firmware, amely a stílusos 2N® Indoor Talk beltéri egységhez megjelent, új, egyszerű és intuitív funkciókkal szolgál a felhasználóknak.

Melyek is ezek az új funkciók?

Két különböző zár vezérlése az egységről
Két külön zár használatáért a 2N® Indoor Talk most már megkülönbözteti a rövid és hosszú gombnyomásokat a zár ikonon. Például, a rövid gombnyomás használható a kapu nyitására, amíg a hosszú gombnyomás a garázsajtót nyitja.

Fejlesztett beállítások a „Ne zavarjanak” módhoz

Mint az előző esetben, itt is a hosszú és a rövid gombnyomás között tesz különbséget a beltéri egység, most az áthúzott csengő ikon esetében. A “Ne zavarjanak” mód végleg aktívvá válik rövid gombnyomásra, ameddig a felhasználó meg nem nyomja újból. A hosszú nyomás a csengőn limitált ideig aktiválja a „Ne zavarjanak” módot, alapértelmezésként 8 óráig, de ez beállítható az egység webfelületén. Az idő lejárta után a „Ne zavarjanak” mód kikapcsol.

Több háttérvilágítási szint aktív és standby módban

Ha az egységet használják, minden ikon háttérvilágítása megnő egy módosítható fényerőre. Amikor a használat befejeződik, a háttérvilágítás intenzitása lecsökken egy megadott inaktivitási idő után (15 másodperctől 10 percig), szóval, különösen éjjel, az egység nem világít feleslegesen és nem zavarja a szemét.

A funkciók használatáért telepítse a 2.25-ös firmware-t.