2N Intercom-ok automatizált megoldásai

 Manapság a 2N kaputelefonok és beléptetők használatával kapcsolatban gyakran merülnek fel különleges igények. 

Például ilyenek:

  • Szeretném, ha a kaputelefon képet küldene e-mailben, ha bármilyen mozgást regisztrál.
  • Azonnal értesítsék az épületbiztonságot, ha az ajtó kinyitása után nincs megfelelően becsukva.
  • Egyszeri PIN-kódokat szeretnék kiküldeni ideiglenes hozzáférés céljából.
  • Szeretném, ha a fények bekapcsolnának, amikor kinyitom az ajtót.

Az ilyen forgatókönyvek lehetőségei végtelenek. Milyen megoldást kínál a 2N ezen feladatkok megoldására? Először is széleskörű lehetőséget az ilyen jellegű feladatok automatizálására. Másodszor folyamatosan gyűjti a felhasználói igényeket és a leggyakoribbakra kész megoldást kínál. Önnek csak annyit kell tennie, hogy letölti a megfelelő (.AM formátumú) fájlt és betölti 2N eszközébe. Ennyire egyszerű!

Az alábbiakban megtalálja a legnépszerűbb "forgatókönyvek" rövid ismertetését és egy linket a 2N oldalára, ahonnan le is töltheti a konfigurációkat. A weboldal az Automatizálás részben magyarázatokat is tartalmaz a működésről. Megtudhatja azt is, hogy mire van szükség az eszközök beállításához, és kihez kell fordulnia, ha tanácsra van szüksége.

2N KAPUTELEFON, MINT AZ OKOS HÁZ RÉSZE

Egy intelligens otthon már a bejáratnál kezdődik.

2N_autom_Smart_HomeAz otthoni automatizálás a lakóingatlanok jövője. Éppen ezért olyan eszközöket érdemes választani, amelyek csatlakoztathatóak az intelligens otthoni alkalmazásokhoz. Az épület bejáratánál ez inelligens kaputelefont jelent.  Beállíthatja például, hogy a lámpák automatikusan bekapcsoljanak az ügyfelek számára, és az ajtó nyitása után elindíthatja kedvenc lejátszási listáját a zenei rendszerükből. További információk a 2N oldalán.

 

BECSÖNGETÉS GOMBNYOMÁS NÉLKÜL 

Védje látogatói egészségét az automatizálás egyszerű beállításaival.

2N_autom_Call_Without_Push_ButtonHogyan kerülhetik el látogatói a 2N kaputelefon gombjainak megnyomását az épület bejáratánál? Csak annyit kell tennie, hogy beállítja a kaputelefont, hogy automatikusan indítson hívást, valahányszor a készülék kamerája mozgást regisztrál. Kiválaszthatja, hová fogja hívni a fogadó készüléket - az otthoni üzenetrögzítőt, az IP-telefont az irodaház recepcióján vagy a mobiltelefont a telepített 2N® Mobile Video alkalmazással. További információk a 2N oldalán.

FIGYELMEZTETŐ JELZÉS, HA AZ AJTÓ TÚL HOSSZAN MARAD NYITVA

Ne hagyatkozzon arra, hogy az emberek ellenőrizzék, bezárják-e maguk mögött az ajtót.

2N_door_open_long_700x467Mi kell ehhez? Intelligens kaputelefon, mágneseszár az ajtón és az automatizálás beállítása. A belépési jogosultsággal rendelkező kinyitja az ajtót, de vajon becsukta-e maga mögött? Ha nem, akkor egy illetéktelen személy könnyen bejuthat az épületbe. Automatizálási megoldásunk segítségével akadályozza meg ezt a helyzetet úgy, hogy beállít a kaputelefonra egy előre rögzített figyelmeztetés lejátszását 15 másodperc után. További információk a 2N oldalán.

 

EGYSZERI KÓD LÁTOGATÓK SZÁMÁRA

Csak egy billentyűzettel ellátott kaputelefon kell hozzá.

2N_onetime_access_700x467Az elmúlt évek leggyakoribb kérése, hogy olyan szálláshelyre kell beengedni embereket, amelynek nincs recepciója. Erre a 2N egyszerű megoldást kínál: Telepítsünk egy billentyűzettel ellátott 2N kaputelefont az ajtó mellé. Egyszerre akár 25 kódot is generálhat a számítógépén.
További információk a 2N oldalán.

 

 

KÉPKÜLDÉS E-MAIL-EN KERESZTÜL MOZGÁSÉRZÉKELÉS ESETÉN

A megelőzés mindig megtérül. 

2N_autom_EmailSendingAz otthoni automatizálás nemcsak a kényelemről szól, hanem a biztonságról is. Senki sem szereti, ha gyanús emberek bolyonganak a házuk előtt. De a lakók nyugodtan pihenhetnek. Minden alkalommal, amikor a kaputelefon regisztrálja a kamera előtti mozgást, e-mailben képet küld nekik. Amikor nyaralnak még akkor is tudják, hogy mi folyik a házuk előtt.
További információk a 2N oldalán.