Új, költséghatékony és HDTV képminőséget biztosító AXIS P56 PTZ dóm kamerák

150 150 Aspectis

Az AXIS P5624-E és az AXIS P5635-E hálózati kamerák kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmasak. Mindkét termék 360°-os folyamatos pásztázást tud végezni, 120 dB WDR – Forensic Capture funkcióval rendelkeznek, aminek segítségével egy adott kép nagyon sötét és a nagyon világos részeiről is képes részletes információval szolgálni, az ütésérzékelő funkció riasztást küld, amennyiben a kamerát ütés éri. További előnyös tulajdonságai a fejlett kapuőr funkció, PoE+ és az SD kártya foglalat a helyi tárolás érdekében.

A sorozat csúcsterméke, az AXIS P5635-E a PTZ kameráktól nyújtható valamennyi csúcsfunkciót elérhető áron kínálja. Ilyenek például: HDTV 1080p képfelbontás, 30x-os optikai zoommal, legújabb WDR technológia, képstabilizálás, audió, stb.

Az AXIS P5624-E a HDTV 720p felbontással és a 18x-os optikai zoommal kiválóan használható nagyobb kereskedelmi egységek, logisztikai központok és parkolóházak megfigyelésére.

p56termékcsalád L

Táblázat

A kamerák kompatibilisek az AXIS T91B konzollal a könnyebb telepítés érdekében és támogatják az olyan videó menedzsment szoftvereket, mint Axis Camera Station, az AXIS Camera Companion. Bővebb információért kérjük forduljon az Aspectis Kft. értékesítőihez.