MILESTONE


A Milestone Systems-t 1998-ban alapították, székhelye Koppenhágában (Dánia) található és úttörő szerepe volt a Videó Menedzsment Szoftverek (VMS) fejlesztésében. Azóta is vezető szerepet játszik ezen a területen. A cég 2014-ben a Canon csoport tagja lett.
A cég vezető terméke a Milestone XProtect® VMS egy erőteljes, megbízható, könnyen használható VMS rendszer, amely több, mint 100 000 telepített rendszerben működik világszerte. A nyílt platformnak köszönhetően a támogatott kamerák köre legszélesebb az iparágban, több mint 3 000 kamerát, DVR-t jelent mintegy 150 gyártótól. Ezeknek a listáját folyamatosan bővíti a Milestone. Emellé a legjobb üzleti megoldások, beléptető rendszerek és videó analitikák társulnak. A Milestone termékkínálatában ezen kívül megtalálható az innovatív Milestone Husky™ sorozatú hálózati videó rögzítők (NVR), amelyek teljesen integrált, személyre szabható megoldások a kis installációktól egészen a vállalati rendszerekig. Ezeken felül a Milestone termékek szinte korlátlan integrációs lehetőséggel rendelkeznek a MIP SDK-n keresztül (Milestone Integration Platform Software Development Kit). A MIP SDK egy keretrendszert biztosít ahhoz, hogy olyan rendszereket integráljunk, mint pl. beléptető-, és behatolásjelző rendszerek, vagy videó analitikák.
A Milestone rendszerek közös jellemzője, hogy könnyen használhatók, élőkép nézetet, visszajátszást, sokrétű kereshetőséget és exportálási lehetőséget biztosítanak. A Milestone lehetőséget biztosít arra, hogy lépést tartson a felhasználók növekvő igényeivel, ebben nyújt segítséget világszerte több, mint 8 000 partner, köztük kamera gyártók, szoftver fejlesztők disztribútorok és viszonteladók, integrátorok. A Milestone megoldásai világszerte elérhetők, több mint 18 országban találhatók helyi, illetve regionális képviseletek.


A Milestone által kínált megoldások:

  • Milestone XProtect kis- és közepes VMS termékek (Go, Essential, Express, Professional)
  • Milestone XProtect nagyvállalalti VMS termékek (Enterprise, Expert, Corporate)
  • Milestone Husky NVR termékek (M10, M30, M30 hibrid, M50, M50 hibrid, M500)
  • Milestone XProtect kliens termékek (Smart Client, Web Client, Mobile)
  • Milestone XProtect Add-On termékek (Smart Wall, LPR, Retail, Transact)
  • Milestone Interconnect
  • Milestone MIP SDK