Planet ipari hálózati megoldások

751 462 Aspectis

Ipari Ethernet

A Planet ipari Ethernet megoldásai nagy megbízhatóságot és biztonságot és folyamatos üzemelést nyújtanak olyan kemény felhasználási környezetekben, mint gyárak, kültéri telepítések, extrém hőmérséklet. Az ipari Ethernet a hagyományos ipari hálózatok alternatíváját nyújtja alacsonyabb költséggel, nagy teljesítménnyel és skálázhatósággal. A Planet ipari Ethernet switch-ek és konverterek integrálhatók 100/1000 Mbit/s optikai hálózatokba a nagy megbízhatóságú és hosszú átviteli utakhoz.

Megbízható megerősített védelem

Az ipari Ethernet termékeket különösen erős tokozással látják el, hogy megóvják az elektronikájukat a káros behatásoktól. A termékeket speciálisan úgy tervezték, hogy széles hőmérséklet tartományban működjenek (-40 ~ 70 C°) A Planet ipari Ethernet megoldások alkalmazásának eredményeként a gyártók sokat nyernek az együttműködés, a hatékonyság és a munka minőségének tekintetében.

Környezetbarát PoE technológia a kábelezés mennyiségének csökkentéséhez

A Planet ipari PoE megoldások tartalmaznak switch-eket, konvertereket, bővítőket, és vezetéknélküli AP-ket, amelyek kompatibilisek az IEEE 802.3af és IEEE 802.3at szabvánnyal és képesek együttesen továbbítani az adatot és a tápellátást 100m távolságra. Ezzel jelentősen csökkenthető a kábelezés mennyisége, hiszen nem kell külön táphálózatot és a hozzá tartozó csatlakozókat kiépíteni. Csökkennek a telepítési költségek és egyszerűsödik a telepítés.

A PoE és a napelem technológia iparági vezető integrációja

Hogy kielégítse a növekvő igényeket a távoli telepítésekre a Planet kifejlesztett egy ipari napelemes PoE switch-et, amely egy napfénnyel működtetett Zero-Carbon kibocsátású eszköz hiPoE technológiával ötvözve, lehetővé téve, hogy olyan helyeken is telepíteni lehessen Ethernet eszközöket, ahol nincs elektromos szolgáltatás. A Planet ipari napelemes PoE switch probléma- és karbantartás mentes megoldást jelent amikor gyors kapcsolódásra, rugalmasságra és megbízhatóságra van szükség, mint pl. távoli megfigyelés, vagy nagy távolságú vezetéknélküli összeköttetés.

Megbízható adat redundancia és gyors helyreállítás ipari Ethernet hálózatokhoz

A PLANET ipari Ethernet megoldásai támogatják a redundáns gyűrű topológiát az ipari automatizálási hálózatokhoz, hogy növeljék a rendszer megbízhatóságát és rendelkezésre állását zord ipari környezetben. Megvédi az ipari hálózati kapcsolatokat a megszakadásoktól és a külső behatolásoktól a gyors és erős ön helyreállító képességével és az IEEE 802.1w Rapid Spanning Tree Protocol-t (RSTP) használja, hogy megvalósítson egy hibatűrő gyűrűt. Ez a protokoll arra van optimalizálva, hogy nagy gyűrűket támogasson és a hiba helyreállítási idő kevesebb, mint 20 másodperc.

Költséghatékony megoldás az RS-232/RS-422/RS-485 jelek átvitelére ipari hálózatokon

A PLANET Serial over Ethernet Converter-t speciálisan arra tervezték, hogy soros RS-232, RS-422 vagy RS-485 kommunikációt tudjon biztosítani ipari Ethernet hálózaton keresztül és segítse a hálózat kibővítését hatékonyan és elérhető áron. A PLANET Serial over Ethernet Converter egy időkímélő és költséghatékony módja annak, hogy a soros eszközöket beintegráljuk anélkül, hogy le kellene cserélni a soros eszközöket és a szoftver rendszert.

PLANET ipari switch-ek választéka

A PLANET ipari switch-ek rendkívül széles választékban állnak a felhasználók rendelkezésére. Találunk köztük hagyományos RJ-45 porttal, valamint nagyobb igénybevételre tervezett M12-es csatlakozókkal felszerelt típusok, vannak lapos kivitelű eszközök, média konverterek, járművekre tervezett, vasúti EN50155 szabványnak megfelelő típusok, PoE kivitelű eszközök, megújuló energiát használó PoE eszközök, ipari Modbus és mobil gateway eszközök egyaránt.