A Milestone két új terméket mutat be 2017. június 8-án!

536 464 Aspectis

2017. június 8-án két új terméket mutat be a Milestone: XProtect Express+ és XProtect Professional+. A két új termék kiegészíti a meglévő VMS portfóliót, és az XProtect Express+ és XProtect Professional+ sorozat tagjait bővíti.

Mit kell tudni az új termékekről?
  • Az XProtect Advanced termékekhez  (XProtect Corporate és Expert) hasonlóan kiváló teljesítménnyel bírnak és nagy elvárásoknak tesznek eleget.
  • A vásárlók a legújabb termék innovációkhoz jutnak hozzá, és segítségükkel könnyedén, probléma nélkül bővíthetik idővel a rendszerüket. A +termékek upgradelése XProtect Corporate vagy Expert szintre 30 másodperc alatt elvégezhető.
  • Vadonat új SKU-k és árazások lépnek életbe.

Miért vezet be a Milestone új termékeket?

Az elmúlt 10 évben a Milestone nagyon sok pénzt szentelt a kutatásra és fejlesztésre, és azon dolgoztak, hogy az Advanced VMS-ük csúcsteljesítményűvé váljon és központja legyen a bonyolult és üzletkritikus installációknak.

Az iparági kutatások azt mutatják, hogy a kisebb, üzleti piac fogja a teljes videó menedzsment szoftver piac felét birtokolni. Ez azt jelenti, hogy hatalmas lehetőség nyílik meg a kis- és közepes méretű piaci szegmens előtt, és a Milestone erre felkészülve szeretne a Te segítségedre lenni.

Éppen azért kínálja a csúcsteljesítményű szoftver előnyöket a kis- és közepes méretű felhasználóknak, hogy az elmúlt 10 év fejlesztéseihez ők is hozzáférjenek.

Az XProtect Express+ és az XProtect Professional+ a funkciók széles tárházát kínálja a felhasználónak, amik a legújabb kamera technológia előnyeivel ruházzák fel őket, csökkentik a beruházás teljes bekerülési költségét, könnyen upgradelhetővé válik a meglévő rendszerük, amennyiben a későbbiek folyamán az Advanced VMS termékek irányába szeretnének elmozdulni.

Mit kínálnak az új termékek?

Az új XProtect Express+ és az XProtect Professional+ számos előnyt kínálnak az integrátorok számára:

  • Csökken a teljes rendszer költségét a hardveresen gyorsított videó mozgásérzékeléssel (VMD). A felhasználók ezáltal egy olyan csúcsteljesítményű rendszert kapnak alacsonyabb teljes bekerülési költséggel, ahol a Központi Feldolgozó Egység (CPU) leterheltsége csökken, így több kamerát lehet egy-egy szerverhez kapcsolni.
  • Új rendszereket gyorsan és könnyedén lehet felállítani. Egyszerű több kamerát, feladatokat és felhasználókat szimultán konfigurálni. Csökken a telepítésre szánt idő és emberi erőforrás szükségessége.
  • A felhasználók hatékonyabbak tudnak lenni. Be tudod úgy állítani a rendszert, hogy bizonyos eszköz konfigurációk automatikusan megváltoznak, ha egy adott esemény riasztást küld. Pl.: Megadhatod a rendszernek, hogy nagyobb képfrissítési sebességgel rögzítsen, ha munkaidőn kívül kinyílik egy ajtó.
  • Maradj képben a vásárlóid rendszereivel és kínálj 24 órás rendelkezésre állást. Ezekkel a termékekkel üzenetet tudsz küldeni a Milestone Customer Dashboardba bármilyen rendszer eseménykor. Pl.: Kérheted, hogy küldjön neked értesítést, ha a rendszer tárolási kapacitása a végéhez közeledik, vagy ha mozgást érzékel a rendszer munkaidőn kívül. Ezáltal proaktívan tudod a rendszeredet menedzselni és szemmel tartani.
  • Távolról és tudod kezelni telepítéseidet. Az XProtect Express+ és Professional+ rendszereket egyetlen kezelőfelületen tudod közvetlenül a laptopodon futtatni.
  • Dokumentáld a telepítéseidet. Konfigurációs jelentésekkel biztos lehetsz, hogy valamennyi rendszer konfigurációd és a kamera nézőzónák dokumentálva vannak.