Megjelent a NETAVIS sMart Data Warehouse 2.0.1! Tesztelje ONLINE!

1024 394 Aspectis

Itt a Netavis sMart Data Warehouse legújabb változata, a 2.0.1!

Az új verzió kisebb fejlesztéseket és javításokat tartalmaz. A fejlesztések közül a Microsoft Exchange Server hivatalos támogatását érdemes megemlíteni. Ha még nem találkozott a sMart Data Warehouse-al, és érdeklik a részletek, kérjük olvassa el az alábbi rövid ismertetőt, illetve kattintson a cikk végén található ONLINE DEMO-ra és máris valós képet kaphat a Data Warehouse szolgáltatásairól.

Amit a NETAVIS sMart Data Warehouse megoldásáról tudni érdemes

A NETAVIS sMart Data Warehouse összegyűjti és tárolja az adatokat különböző forrásokból, beleértve az iCAT videó analitikákat és átalakítja azokat üzleti információkká. Minden felhasználó a saját magára testre szabott információkat kapja kézhez. Minden adat könnyedén összehasonlítható és elemezhető a mélyebb üzleti összefüggések megértéséhez. A rugalmas rendszer kialakításnak és a változatos személyre szabhatóságnak köszönhetően a sMart alkalmazkodik a különböző felhasználói igényekhez.

sMart DASHBOARD

A Dashboard-ok az elsődleges felhasználói felületek az üzleti adatok azonnali megjelenítéséhez. Az egyedi Dashboard-ok létrehozása nagyon intuitív, így a felhasználók gyorsan értelmezni tudják a számukra lényeges információk közötti összefüggéseket. A különböző nézetek lehetővé teszik a hatékony vizualizációt térképes, vagy alaprajzi formában egyaránt. A különféle diagram opciók segítségével pedig az olyan komplex adatok, mint pl. a vásárlók száma, nem- és kor szerinti megoszlása, rendszám alapján a geográfiai megoszlásuk, stb.  is könnyedén értelmezhetők idő- és térbeli összefüggéseikben egyaránt. Olyan további információk, mint pl. az időjárási adatok jöhetnek külső adatforrásból is.

sMart Reports

Bármilyen, a sMart Data Warehouse által begyűjtött információ áttranszformálható egy jelszóvédett PDF jelentéssé, amelye(ke)t megadott időközönként elküld a rendszer a felhasználónak. Ezek a jelentések teljesen személyre szabottak és alkalmasak arra, hogy kiértékelhetővé váljanak a felhasználót érdeklő összefüggések akár csak egy üzletről, vagy nagy nemzetközi üzlethálózatról van szó.

sMart Data Analytics

A Data Analytics lehetővé teszi a sMart Data Warehouse-ban tárolt adatok mélyebb értelmezését. A vevőszámlálóból és más intelligens alkalmazásokból érkező adatokat könnyedén összevethetjük más adatokkal és specifikus lekérdezésekre is van lehetőségünk. A sMart Data Warehouse bepillantást enged a vásárlási arányba és más üzleti témákba és segíti a döntéshozókat abban, hogy hatékonyabban tervezzék a munkaerő szükségletet, vagy az üzlet berendezésének optimalizálását és fejlesszék a vásárlói szolgáltatásokat.

Verziók

A sMart Data Warehouse igénybe vehető szolgáltatásként, vagy egyedileg telepített rendszerként egyaránt. A szolgáltatásként igénybe vett rendszer esetében már egészen alacsony befektetéssel is élvezhetik a felhasználók a rendszer által az előzőekben ismertetett szolgáltatásokat.

Részletesebb információk a sMart Data Warehouse-ról itt találhatók