Már kapható az Axis első 4K felbontású hálózati kamerája

1024 1024 Aspectis

Az új kamera ideálisan használható nagy területek megfigyelésére, mint parkolók, nyilvános terek, ugyanakkor a nagy felbontásnak köszönhetően alkalmas az apróbb részletek megtekintésére is.

A 4K felbontás paramétereit az International Telecommunication Union (UTI) határozta meg és hagyta jóvá. Ennek a szabványnak eleget téve az AXIS P1428-E bullet típusú, kültéri hálózati kamera 16:9 képaránnyal 3840 x 2160 pixeles videó felbontást biztosít 30 fps képsebesség mellett.

p1428e l

Az új kamera az AXIS P14 sorozat csúcskamerája és kültérre vagy beltéri zordabb környezetbe egyaránt kiváló választás. A sorozat hét modelből áll, melyek a HDTV 1080p-től egészen a 4K felbontásig kínálnak megoldást. A vásárló saját maga választhatja ki az adott szituációnak és költségvetésnek megfelelő típusú kamerát. Az AXIS P1428-E számos extra tulajdonsággal is rendelkezik, mint távoli zoom- és fókuszállítás, beépített SD/SDHC/SDXC memóriakártya-foglalat és külső eszközök vezérlésére alkalmas I/O port.
A kamera támogatja az AXIS Digital Autotracking funkciót, mellyel lehetővé válik nagy terület átlátása egyetlen kamera segítségével. Az alkalmazás automatikusan érzékeli, ráközelít és követi a mozgó tárgyakat.

A 4K felbontás a mozgóképek és a fogyasztói felhasználásra szánt termékek piacán egyaránt egy ismert fogalom. Az Axis elképzelése az volt, hogy az első naptól egy olyan terméket kínáljon, ami praktikusan használható a biztonságtechnikában. Hamarosan a legtöbb megfigyeléshez HDTV monitorokat fognak a felhasználók használni. A 4K technológia előnye ekkor mutatkozik meg igazán, mert a képernyő teljes felülete használható adatvesztés nélkül. Bűncselekmények felderítésében pedig nagyon nagy szerepe van a részletgazdag éles képnek.

Az Axis az elsők között mutatta be a megfigyelő piacon a HDTV hálózati kamerákat. A 4K technológia ennek a folyamatnak a következő lépése és természetes válasza a fogyasztói igényeknek. A kamera már kapható az Aspectis Kft.-nél, bővebb információért kérjük, forduljon értékesítő kollégáinkhoz.

A képre kattintva megnézheti, hogy mit is tud az AXIS P1428-E.