Már elérhető a Milestone XProtect 2016

150 150 Aspectis

A gyorsan változó világunkban rövid határidejű termékfejlesztési ciklusok szükségesek. A Milestone partneri körének visszajelzéseire reagálva, kiterjedt fejlesztéséket hajtott végre az XProtect szoftverben, hogy gyakrabban tudjon termék frissítéseket eszközölni. A kéthavonta megjelenő csomagfrissítések mellett, amikben az újonnan támogatott kamerák kerülnek bemutatásra, mostantól évente 3 fő VMS termék fejlesztést adnak ki. A többszörös éves frissítésekkel a Milestone gyorsan tud a piac igényeire reagálni és új funkciókat bemutatni.

Az XProtect 2016 a Milestone eddigi legnagyobb fejlesztését tartalmazza. Ezen felül a cég létrehozott egy beta-lab-et a Milestone Solution Partnerek számára. Itt a fejlesztők első kézből nézhetik meg az új integrációs lehetőségeket és az új funkciókat, a partnerek pedig közvetlenül kapcsolatba léphetnek a Milestone fejlesztői csapatával. Az itt szerzett visszajelzések tovább pörgetik a fejlesztéseket.

Az új XProtect 2016 főbb előnyei a felhasználók számára:

  • Továbbfejlesztett rendszer teljesítmény: Az XProtect 2016-tal történő hardver dekódolás lehetővé teszi a legújabb 4K/UHD kamera technológia használatát és drámaian javítja a videó adás teljesítményét. Egy kiterjesztett rendszer monitor valós idejű rálátást engedélyez a rendszer állapotára, ezáltal proaktív szolgáltatást tud nyújtani. Az új funkcióval a felhasználó szerverek között szabadon mozgathatja a kamerákat és problémamentesen tudja a rendszert bővíteni.
  • Optimalizált esemény kezelés: A Rich Smart Wall riasztásokat, képeket, könyvjelzőket, térképeket tartalmaz, hogy egy adott eseményre gyorsabban és koncentráltabban tud a felhasználó választ adni. Az XProtect 2016 bemutatja a Push Notification-t, ami a távoli felhasználót értesíti a riasztásról (videóval és instrukciókkal). Akár egy mobil kamerájáról is tud videót továbbítani az XProtect-be, meg tud osztani és dokumentálni bárhol is van.
  • Videó engedélyezés: A Milestone XProtect LPR és XProtect Access tovább fejlődött. A kereskedelembe szánt XProtect Transact 2016 modul integrálva lett az XProtect Smart Client-be, ezáltal az események kivizsgálása sokkal hatékonyabbá vált.