Ma Bolondok napja van!

300 207 Aspectis

 

Természetesen ez a termék nem létezik, sőt tudomásunk szerint még tervben sincs ilyen eszköz gyártása, vagy akár fejlesztése. Csupán szerettünk volna egy kis mosolyt csalni arcodra Bolondok napja alkalmából. Április elsejét többször is elrejtettük a szövegben, amikor 41-es számmal a mai napra utaltunk.

Reméljük jól szórakoztál, mert akkor célt értünk “tettünkkel”!

Amennyiben esetleg a lábizzadás témája továbbra is érdekel, akkor szeretnénk egy pár tippel segíteni azzal, hogy segítünk egy pár tippel, amivel védekezhetsz a lábizzadás ellen:

  • Az olyan cipő viselése, amely nem természetes anyagokból készült (pl. edzőcipő), illetve a szintetikus anyagokból készült zoknik viselése nagy szerepet játszanak a túlzott lábizzadásban. Ezek az anyagok nem szívják fel kellően az izzadságot és és nem engedik azt elpárologni sem. Ez a baktériumok elszaporodásához vezet, ami tovább fokozza a kellemetlen szagok jelenlétét.
  • Kerüld a szintetikus anyagokból készült zoknikat! Olyat válassz, amely legalább 60 %-ban pamutból készült. A tiszta pamutból készült zokni túl hamar átnedvesedhet. Mindig a lehető legmagasabb hőmérsékleten mosd azokat.
  • Viselj bőrből készült, jól szellőző lábbelit.
  • Rendszeresen váltogasd a cipődet, hogy legyen ideje kiszáradni a levegőn.
  • A cipődbe helyezz mosható talpbetétet, melyet naponta moss ki. Antibakteriális cipőspray is segíthet a cipők szagmentesen tartásában.

 

Üdvözöl,

az Aspectis csapata 🙂