Live steamingre és webtelevíziózásra alkalmas hálózati kamerák – AXIS V59

500 500 Aspectis

Az Axis új termékcsaláddal mutatkozott be, ami lehetővé teszi az élő streaminget és a webtelevíziózást. Az AXIS V59 PTZ hálózati kamera sorozat tud streamingelni, valamint audió és videó anyagokat továbbítani különböző alkalmazások számára, pl.: előadótermek és osztálytermek előadásait, sport eseményeket, időjárás és forgalmi jelentéseket. A kamerák HDTV felbontást kínálnak 1080p felbontásig, 60 fps képátviteli sebességgel, PTZ-vel, csúcsminőségű audióval, erőteljes 30x-os zoommal és nyílt kezelőfelülettel más rendszerekhez történő gondtalan integrációhoz.

Az Axis Communications első streaminigelésre is képes termékei, az AXIS V5914 és az AXIS V5915 PTZ hálózati kamerák. A rugalmas és nagy teljesítményű kamerák, kiváló minőségű audió és PTZ tulajdonságokkal bírnak. Ideálisak audió és videó előadásokra, élő streamingre és HDTV minőségben rögzítésre. Asztalra, falra vagy mennyezetre egyaránt szerelhetők, távolról irányítva webfelületen, mobil eszközökön keresztül (pl.: tabletek vagy okos telefonok).

v5914 v5915 front 1409 hi lowv5914 v5915 left angle 1409 hi low

hátulja

Az AXIS V59 terméksorozata nyílt API-val rendelkezik más rendszerekhez történő egyszerű integrációért. Támogatja az AXIS Streaming Assistant-ot, amivel a videó és audió streamek egyszerűen hozzáférhetők olyan más streaming alkalmazások számára, mint Adobe Flash Media Live Encoder, Microsoft Expression Encoder vagy Ustream.com, továbbá olyan videó konferencia alkalmazásoknak, mint Skype for Business (Lync), vagy Adobe Connect.

táblázat

Az AXIS V5914 és az AXIS V5915 PTZ hálózati kamerákat az ipar legnagyobb videókezelő szoftverei támogatják az Axis Application Development Partner Programon keresztül, továbbá támogatják még az AXIS Camera Companiont, AXIS Camera Stationt, AXIS Camera Application Platformot, AXIS Video Hosting Systemet, ONVIF-ot és a VAPIX-et az egyszerű kamera rendszerintegrációért és alkalmazás fejlesztésért. Ezeknek használatával intelligens képességekkel lehet felruházni a kamerákat.

Nézze meg az AXIS V59 hálózati kameracsaládot bemutató kisfilmet! 

Nézze meg, hogyan kell az AXIS V59 hálózati kamerát felszerelni!

http://www.youtube.com/watch?v=Vf6PfzAU4oY