IP-alapú megfigyelő rendszerek új switch-generációját mutatta be a D-Link

600 338 Aspectis

Szoftver funkciók:
1. Surveillance üzemmód: Ez a funkció, amely IP megfigyelő rendszereket Támogatás üzemmódba kapcsolja a hagyományos Smart működésen túl.

2. Üzembe helyezés három lépésben: A switch alapbeállításainak elvégzéséhez csak ki kell választani a „Surveillance Mode” funkciót, megadni az eszköz IP címét és jelszavát. Ezek után működésre kész.

3. Automatikus ONVIF eszköz-felismerés: A switch az ONVIF alapú eszközök felismerése után a különböző paramétereket tud szolgáltatni.

 

IP kamera esetében: a kamera típusa és képe; IP stream átviteli sebessége; a kamera IP címe és lokalizációja; illetve a kamera PoE fogyasztása.

 

dlink kép2

IP kamera esetében: a kamera típusa és képe; IP stream átviteli sebessége; a kamera IP címe és lokalizációja; illetve a kamera PoE fogyasztása.

 

kép3

Switch információk:
Port alapon: sebesség, eszköz távolság, PoE fogyasztás, hurok
PoE kezelés: teljes PoE budget, PoE státusz, fogyasztás

 

4. Új grafikus felület kifejezetten IP megfigyelésre optimalizálva: Az új grafikus felület segítségével teljes áttekintést kaphatunk az IP kamera rendszerünk állapotáról, a csatlakoztatott eszközökről. Egy gombnyomással ki- és bekapcsolhatjuk az egyes portok PoE teljesítményét, vagy ellenőrizhetjük az egyes portok terheltségét, PoE fogyasztását, és az eszköz szabad PoE kapacitását.

d link kép4

 

5. Egyszerű és gyors hibadetektálás, hibaelhárítás: A switch a következő hibajelenségeket képes detektálni:
• hibás ONVIF IP kamera / NVR
• PoE státusz
• infrastruktúra problémák: hurok, half-duplex átvitel, TX/RX hiba, hibás kábelhossz
• nem IP kamerának megfelelő adatfolyam
• kritikus átviteli sebesség

A felhasználó a hibajelenségek grafikus megjelenítésének köszönhetően gyorsan és egyszerűen lokalizálhatja egy hiba valódi okát.

dlink kép5

 

6. Surveillance forgalom optimalizálás: A switch felismeri az ONVIF IP kamera által továbbított video streamet, képes automatikusan priorizálni és szeparálni annak továbbítását.

dlink kép6

 

Hardver funkciók:

1. 75 Watt ultra high PoE támogatás (IEEE 802.3bt draft): Az új switch-ek támogatják a 15W/30W/60W/75W (IEEE802.3bt draft) szabványokat.

2. Full PoE megoldás: Az eszközök olyan PoE budgettel rendelkeznek, melynek segítségével valamennyi portján PoE szolgáltatás tud nyújtani, illetve képes kiszolgálni az említett Ultra high PoE igényeket is.

3. Túlfeszültség-védelem: A switch-ek valamennyi portjukon túlfeszültség-védelmet nyújtanak 6KV-ig, mely biztosítja a kültéri telepítések támogatását.

dlink kép7

 

A bemutatásra kerülő új generáció tagjai

kép8