Gyártói oktatások - bevezető

Az Aspectis Kft. elkötelezett aziránt. hogy partnerei számára elérhetővé tegye a hivatalos gyártói oktatásokat, lehetőleg magyar nyelven, helyi oktatók előadásában. Oktatóink rendszeresen részt vesznek a gyártók tréneri továbbképzésein, hogy naprakészek  legyenek az oktatási tematikákban és módszerekben. Oktatásaink kis létszámú csoportokban (max. 5-6 fő), gyakorlat orientáltan kerülnek megszervezésre. Jelentkezni az előre meghirdetett időpontokra lehet, de lehetőség van - megfelelő létszám esetében egyedi oktatások lebonyolítására is. Amennyiben részletesebben is kíváncsi valamelyik tanfolyamunk tematikájára, kérjük kattintson a kiválasztott tanfolyamra!

AXIS Academy - Network Video Fundamentals

Az AXIS Academy Network Video Fundamentals tanfolyam keretében a tanulók elsajátíthatják az IP videó alap ismereteit, valamint behatóan megismerkedhetnek az AXIS IP videó eszközök működésével, konfigurálásával, illetve az AXIS által a telepítőknek nyújtott egyéb szolgáltatásokkal. A tanfolyam labor jellegű, sok gyakorlat segíti az ismeretek gyakorlati elsajátítását. A későbbiekben az AXIS Academy keretében lehetőség lesz specializált tanfolyamokon való részvételre.

Bővebben: AXIS Academy - Network Video Fundamentals

Netavis Observer 4 - BASIC

A NETAVIS OBSERVER 4 BASIC oktatást elsősorban azoknak a telepítő cégeknek ajánljuk, akik rendszeresen helyeznek üzembe Netavis rendszereket. Az oktatás labor jellegű, azaz a tanfolyam résztvevői a gyakorlatban is elsajátíthatják a Netavis rendszerek tervezésének, telepítésének, konfigurálásának, üzemeltetésének fortélyait. Az alábbiakban megtalálható az oktatás tematikája, részletes napirendje, az elvárt előképzettség, továbbá részletesen ismertetjük az egyes oktatási csomagokat, azok árait. Amennyiben szeretne jelentkezni az oktatásra, kattintson az On-line jelentkezési lapra.

Bővebben: Netavis Observer 4 - BASIC

Netavis Observer - Tutorials

A NETAVIS OBSERVER Tutorials oktatást azoknak ajánljuk, akik Netavis rendszereket üzemeltetnek. Ezen a tanfolyamon a hangsúly a Netavis rendszerek karbantartásán, menedzselésén és a felmerülő hibák hatékony elhárításán van. Az oktatás labor jellegű, azaz a tanfolyam résztvevői a gyakorlatban is elsajátíthatják a Netavis rendszerek menedzselésének, üzemeltetésének és elsősorban a hibaelhárítások fogásait. Az alábbiakban megtalálható az oktatás tematikája, részletes napirendje, az elvárt előképzettség, továbbá részletesen ismertetjük az egyes oktatási csomagokat, azok árait. Amennyiben szeretne jelentkezni az oktatásra, kattintson az On-line jelentkezési lapra.

Bővebben: Netavis Observer - Tutorials

Samsung IP video rendszerek

A Samsung Techwin 1 napos tanfolyam célja, hogy megismertesse a hallgatókat a Samsung Techwin termékportfóliójával, az alkalmazott technológiákkal. Részletesen foglalkozik az IP alapú eszközökkel, elssősorban a kamerákat és a szoftver alapú megoldásokat helyezve a középpontba. Ennek keretében bemutatásra kerül a termék portfólió, néhány termék részletesebb bemutatásával. A tanfolyam második részében a Samsung rendszerek tervezésében használható tervezési segédletekkel ismerkedhetnek a hallgatók néhány gyakorlati példával alátámasztva. A  harmadik részben a hangsúly a Samsung Security Manager szoftver képességeinek bemutatása élő bemutatóval alátámasztva. A tanfolyam utolsó részében az SSM használatát gyakorolhatják a hallgatók. A tanfolyamot egy teszt zárja. A tanfolyamot azoknak ajánljuk elsősorban, akik részt vesznek ilyen rendszerek telepítésében, de akár műszaki előkészítők, pre sales kollégák is részt vehetnek rajta.

Bővebben: Samsung IP video rendszerek

D-Link oktatás

A D-Link oktatás keretében a hallgatók két témával ismerkedhetnek meg részletesebben, melyek a következők:

  • D-Link hálózati termékek a megfigyelőrendszerek infrastruktúrájában
  • D-Link VMS szoftver szolgáltatásai, különös tekintettel az intelligens videós megoldásokra. 

A hálózati infrastruktúra oktatás elsősorban azokra a speciális területekre összpontosít, melyek előkerülnek a megfigyelő rendszerek telepítésénél. Ilyenek pl. a PoE-val kapcsolatos ismeretek. Az oktatást a D-Link magyarországi képviseletével közösen tartjuk, helyszíne a D-Link budapesti irodája. A tanfolyamról részletesen a folytatásban olvashatnak.

Bővebben: D-Link oktatás