Hatalmas tudás egyetlen kamerában – AXIS Q1615/-E

441 331 Aspectis

A nagy sikerű AXIS Q16 termékcsalád legújabb két tagja újabb funkciókkal bővült: WDR-Forensic Capture, Lightfinder technológia, HDTV 1080p felbontás, elektronikus képstabilizáló funkció és ütésállóság.

 q1615 l  ph q1615e l
 AXIS Q1615  AXIS Q1615-E

Repterek, vasúti állomások, kormányzati épületek csak néhány példák azokra a helyszínekre, ahol a képminőség kritikus szempont bűncselekmények felgöngyölítésénél és a biztonság fenntartásánál, még akkor is, ha a fényviszonyok kihívás elé állítják a kamerákat.

A két új kamera nem csak full HD felbontással bír, hanem automatikusan átáll WDR-ről Lightfinder üzemmódba, ha a körülmények ezt igénylik, így egyidőben tudja rögzíteni a sötét és világos területen zajló eseményeket. A HDTV 1080p felbontás melletti 60 fps képfrissítési sebesség a szokásos képfrissítési sebesség kétszeresét jelenti, amivel folyamatos, akadozásmentes videót tud készíteni mozgó emberekről, tárgyakról.

A képre kattintva megtekintheti a termékek bemutatójáról szóló videót.

Az Axis WDR-Forensic Capture technológiája – lehetővé teszi, hogy a kamerák kezelni tudják a nagy kontraszttal rendelkező, komplex helyszíneket, mint amikor a napfény nagyon fényes és nagyon sötét részeket hoz létre. Az új funkció ezen felül egy speciális algoritmus segítségével optimalizálja a képminőséget, és olyan képességgel rendelkezik, amivel észrevétlenül át tud váltani WDR üzemmódból Lightfinder üzemmódba.

Az elektronikus képstabilizáló segítségével nagyban tudod javítani a képminőséget olyan szituációkban, ahol a kamera vibrációnak, rázkódásnak van kitéve. A rögzített videót az elektronikus képstabilizáló nélkül nehéz lenne megnézni. Használatával egy folyamatos, rázkódásmentes videót kaphat.

A képre kattintva megtekintheti, mire képes ez a funkció.

Mindkét kamerában megtalálható az innovatív telepítési funkció, amivel csökkenthető a telepítési idő és biztosíthatjuk az optimális kamera beállítást. Az új vízszintező funkcióban például egy sípoló hang és villogó fény segíti a telepítőt a kamera megfelelő horizontális szintbe állításában. Ez különösen hasznos abban az esetben, amikor a telepítő bizonytalan abban, hogy a konzol egyenesen áll vagy sem. Az AXIS Q1615/-E kamerák az első olyan Axis kamerák, amelyek állítható hiperérzékeny ütésérzékelő funkcióval vannak ellátva, ami automatikusan küldi a riasztást, ha a kamerát ütés éri. Ez a funkció vandalizmusnak kitett helyeken különösen hasznos, és segíti a kezelőt a gyors reagálásban.

A kültéri kamerában megtalálható Arctic Temperature Control lényege nem csak abban rejlik, hogy a kamera -40°C és +50°C között üzemképes, hanem abban, hogy még egy esetleges áramkimaradás esetén is, akár -40°C-on újrainduljon. További információért kérjük keresse az Aspectis Kft. értékesítőit.