Disztribútori megállapodást kötött a Samsung Techwin és az Aspectis

150 150 Aspectis

 „Fontos számunkra, hogy a telepítő és integrátor partnereink az Aspectis-nél megtalálják a globális piacvezető gyártókat. Ezért a megállapodás a Samsung Techwinnel, egy természetes lépés számunkra a „one-stop-shop” stratégiánk megvalósításában. Olyan innovatív megoldásokkal és fejlesztésekkel rendelkezik a Samsung Techwin, amelyek értéket nyújtanak a felhasználóknak. Nagy energiával fejleszti IP-alapú megfigyelő kínálatát és örülök, hogy mi segíthetünk ezeket megismertetni a magyar piacon.” – mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Aspectis egy elismert, vezető szereplője a magyar IP biztonságtechnikai piacnak és rajtuk keresztül a Samsung Techwin növelni tudja jelenlétét a Magyarországon. Ezzel a magyar felhasználók nagyobb választási lehetőséget kapnak.” – nyilatkozta Miroslav Ptaček, a Samsung Techwin magyar, cseh és slovák piacokért felelős képviselője.

Az Aspectis számos piacvezető gyártót képvisel Magyarországon az IP-videó, beléptető rendszerek, tárolás és hálózatok területén. Az elmúlt évben tovább bővítette portfolióját több globális vezető gyártóval, hogy one-stop-shop megoldásként alternatívát tudjon nyújtani partnereinek, akik így egy kézből tudnak megvalósítani komplex IP-biztonságtechnikai projekteket. Tovább mutatva a disztribútori tevékenységen az Aspectis számos szolgáltatással segíti országos telepítőit és integrátorait, hogy megrendelőik számára sikeresen végezzenek projekteket.

Az Aspectis marketingtevékenységével, oktatásokkal és magas szintű műszaki tanácsadással és támogatással kívánja értékesíteni a Samsung Techwin megoldásait.

Az Aspectis porfóliójában mostantól elérhető a Samsung Techwin összes megoldása és hamarosan szervezi az első hivatalos certifikációs tréninget partnereinek.