Beszámoló a Securiforum kiállításról és konferenciáról

Beszámoló a Securiforum kiállításról és konferenciáról

1024 576 Aspectis

A 2016. szeptember 15-16. között került megrendezésre a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia, amely 13 év után hiánypótlóként lehetőséget biztosított a biztonságtechnikai és tűzvédelmi nagykereskedelmi és importőr cégeknek, valamint a hazai fejlesztő, gyártó cégeknek, hogy szakmai kiállítás keretei közt mutassák be a termékeiket a telepítőknek, a rendszer-integrátoroknak és a biztonságtechnikai és tűzvédelmi tervezőknek. A rendezvényre ingatlanfejlesztők, -beruházók és kivitelező cégek beszerzői, a hazai biztonságtechnikai képzésben és oktatásban tanuló hallgatók és oktatóik mellett a végfelhasználók és biztonságtechnikai vezetők is eljöttek.

20160916_101130

Az Aspectis Kft. munkatársai 12 m2-es standon mutatták be az Axis Communications legújabb kameráit, technológiai fejlesztéseit, a Hanwha-Samsung termékeit, a Milestone az IP alapú megfigyelőrendszerekben alkalmazott nyílt platformú video menedzsment szoftverét, az XProtect Corporate VMS-t. A standon több monitoron keresztül is követni lehetett élő bemutatókat, meg lehetett tekinteni a kiállított kamerákat működés közben és tesztelni lehetett a video menedzsment szoftvert és a NETAVIS Smartot. A kamerákon és a szoftvereken kívül az érdeklődők megtekinthették a Planet ipari switch-eit és a NETAVIS Smart Data Warehouse-t, a kiskereskedelmi szektornak szánt felhő alapú szolgáltatáscsomagot, amivel adott adatok összegyűjtése után különböző riportokat lehet készíteni. A Hanwha-Samsungtól a kamerákon kívül bemutattuk a Samsung SSM 1.5 videó menedzsment szoftvert, és egy UHD-s hálózati videó rögzítőt (NVR-t), ami 4K felbontású kamerákat tud kezelni és felvételeket rögzíteni. Az eszközök szünetmentes tápellátását a Cyberpower segítségével oldottuk meg.

dsc_3536

A kiállítás mellett, péntek délelőtt a résztvevők meghallgathatták Laczkó Gábor: Jött egy felhő, mi leszállt közénk című előadását. A prezentációban átfogó képet mutattunk be a tevékenységünkről és az általunk képviselt gyártók egyedi megoldásairól.

dsc_3538

Nagy örömünkre mindkét napon számos érdeklődőt köszönhettünk a standunkon. A résztvevőknek lehetősége nyílt az Aspectis szakembereivel és a külföldi beszállítók képviselőivel is beszélgetni és egymással gondolatokat megosztani.