Bemutatkozik a világ első 2 MP felbontású, 32x-es optikai zoommal rendelkező hálózati kamerája

390 212 Aspectis

A videóra kattintva megtekintheti mire is képes a 32x-es zoom: http://www.youtube.com/watch?v=qw9oKBGd4yM

Az SNP-6320H vandálbiztos és időjárásálló, magába foglal egy fűtőegységet, amit PoE működtet extrém időjárás esetén. A WiseNetIII DSP chipbe ágyazott WDR funkció 120dB-nél nagyobb teljesítményre képes, pontosan adja vissza a színeket olyan helyszínekről is, ahol egyidejűleg vannak nagyon sötét és nagyon világos területek.

Az SNP-6320 és SNP-6320H további funkciói többek között a Defog, amivel javítani lehet a rossz időjárás (szmog, köd), vagy füstös környezet okozta rossz képminőségen és a Digitális Elektronikus Stabilizáció (DIS), ami a vibráció okozta kamerarezgést lehet csökkenteni. Mindkét modell kétirányú audióval van ellátva, amit a helyi PA rendszerrel könnyen össze lehet hangolni. Ezekkel a funkciókkal időt és pénzt spórolhatunk meg. A kamerák kiváló minőségű színes képeket továbbítanak még alacsony (0.03 Lux) megvilágítás mellett is 60 fps képátviteli sebességgel, 1080p felbontással. Auto-tracking funkcióval és másodpercenkénti 700° P/T sebességgel rendelkeznek.

mind2kamera

Többszörös videofolyamokat továbbíthatunk különböző képsebességgel, felbontással a fogadóegység (rögzítő, képnézésre alkalmas szoftver vagy mobil) képességeinek függvényében. H.264 tömörítéssel, beépített SD/SDHC/SDXC memóriakártya-foglalattal rendelkeznek. Továbbá olyan intelligens videoanalitikával bírnak, mint arcérzékelés, be- és kimenet irányának érzékelése, vonalátlépés, tárgyak fel- és eltűnése, valamint szabotázsérzékelés.