Bemutatkozik a világ első 1.3 MP felbontású, 43x-os optikai zoommal rendelkező hálózati kamerája

364 364 Aspectis

Mindkét modell vízálló, PoE+ működteti a fűtést, hogy ellenálljon a nagyon alacsony hőmérsékletnek. Digitális Képstabilizátorral (DIS) rendelkeznek, ami közömbösíti a mozgásból, vibrációból eredő képmozgást. A kiváló képminőséget olyan kültéri helyszíneken lehet jól használni, mint repterek, kikötők, autóparkolók, ipari területek, és minden egyéb olyan területen, ahol a kimagasló PTZ működés elengedhetetlen.

SNP-6320 PIC1SNP-5430H pici

Az erőteljes 43x-os zoomolási képesség kiegészül az auto-tracking funkcióval, amivel a monitorokat felügyelő munkatárs követheti az emberek és gépjárművek mozgását kézi vezérlés nélkül. Mindkét modell tulajdonságai közé tartozik a WDR, ami 120 dB-nél nagyobb teljesítménnyel bír, és éles képeket biztosít olyan környezetben is, ahol a nagyon fényes és nagyon sötét részek váltakoznak.

Az SNP-5430 és SNP-5430H további funkciói többek között a Defog, amivel javítani lehet a rossz időjárás (szmog, köd), vagy füstös környezet okozta rossz képminőségen és a kétirányú audió, amivel a kamerát a helyi PA rendszerrel könnyedén össze lehet kötni. Az SNP-5430 és az SNP-5430H kiváló képminőséget szolgáltat 60 fps képfrissítési sebesség mellett. A többszörös videofolyamnak köszönhetően a különböző streameket különböző képsebességgel és felbontásban lehet a hálózat bármelyik számítógépére, okostelefonra és tabletre továbbítani. A hálózati kamerák már elérhetőek az Aspectis Kft.-nél.

Az alábbi videó bemutatja mi mindent tud az új SNP-5430 és SNP-5430H hálózati kamera: http://www.youtube.com/watch?v=cY3Mpyw3oVA