Az Axis bővítette moduláris miniatűr kamera kínálatát két új szenzor egységgel

800 800 Aspectis

Az Axis Communications, a világ vezető hálózati videó megoldások gyártója tovább bővítette miniatűr AXIS F hálózati kamera sorozatát, ami egy megosztott hálózati kamera koncepción alapul. A két új szenzor egység a két – már korábban bemutatott – fő egységgel együtt használható.
A kis szenzor egységek, amik egy lencséből, kép szenzorból és a fő egységhez csatlakoztatható kábelből állnak, diszkréten telepíthetők szűkebb helyekre. A szenzor egységek a fő egységtől külön kaphatók. A fő egységekben a processzor, hálózat, tápegység, SD kártya nyílás és más csatlakozási lehetőségek adottak a közönség kíváncsi szemei elől eldugott telepítés érdekében. Ez a megoldás nem csak egy nagyon diszkrét videó megfigyelési rendszert biztosít, hanem rugalmasságot is ad az adott telepítéshez szükséges lehető legjobb eszközök kiválasztásához. Az új miniatűr kameraválasztékkal a vásárlók a sztenderd, varifokális, pinhole és halszem szenzor egységek közül választhatnak, süllyesztett dómokkal AXIS F4005 és AXIS F4005-E vagy a költségtakarékos alternatíva az AXIS F1004 között.

axisf4005axisf4005e

Az AXIS F4005 és F4005-E dóm szenzor egységek főbb jellemzői:
– Kültéri, süllyesztett dóm szenzor egységek a gyorsabb és könnyebb mennyezetre vagy falra szerelhetőség érdekében.
– Beltéri változatban AXIS F4005 és kültéri, vandálbiztos változatban AXIS F4005-E kaphatók.
– Az AXIS 4005-E IP66, NEMA 4X és IK09 besorolású, ami ellenáll a pornak, esőnek, hónak, vibrációnak, ütésnek, rázkódásnak és hőmérséklet ingadozásnak.
– Ideális videó megfigyelési alkalmazás kereskedelmi egységekben, irodai és banki környezetben, és közlekedési eszközök belsejében (pl.: buszok).
– HDTV 1080p felbontást biztosít.
– 12 m hosszú kábellel kerül forgalomba, amivel a fő egységhez lehet csatlakoztatni.