Az Axis bemutatta a forradalmian új termékét, a hálózati hangszórót

500 334 Aspectis

A hangszóró ideálisan használható meglévő kültéri installációkhoz például parkolókban, építkezéseken, köztereken és más kritikus telepítéseknél. Az AXIS C3003-E a világ első nyílt szabványú hálózati hangszórója. Egyszerű telepíteni és integrálni meglévő videó rendszerekhez vagy IP telefonrendszerbe, ezáltal működőképes bárhol, ahol van hálózati kapcsolat.

Az AXIS C3003-E egy IoT (Internet of Things) eszköz, ami közvetlenül kapcsolódik egy IP hálózathoz. A hangszóróhoz rendelhetünk egy telefonszámot és egyszerűen a számot tárcsázva már beszélhetünk is. Szinte bármivel integrálható. Használatával olyan előnyökre tehetünk szert, mint alacsony telepítési költség, könnyű integrálhatóság és megbízható működés.

c3e bracketdown angle right 1502 low

Az AXIS C3003-E jelátvitelt, dekódolást, erősítést végez, azon felül, hogy hangszóró. A legtöbb analóg hangszórókhoz külön kell csatlakoztatni erősítőt vagy hálózati kamerát ahhoz, hogy az eszköz hálózatra csatlakozzon. A hálózati hangszóró egy különálló egység, amit bárhová helyezhetünk, ezáltal egy rugalmas, skálázható és költséghatékony eszközt kapunk. Külső áramforrásra sincs szükség a PoE támogatás miatt. Egyetlen kábelen keresztül kapja a működéshez szükséges áramot, kapcsolódik közvetlenül a videómenedzsment rendszerhez és/vagy a VoIP telefonrendszerhez.

A hangszóró nagy hangnyomással (121 dB) bír, ezáltal messziről is kiválóan hallható. Az innovatív új funkcióval, az Auto Speaker Test használatával bármikor gyorsan tudjuk ellenőrizni, hogy a hangszóró működik-e azáltal, hogy a hangszóró audió visszajelzést küld a rendszernek.
A hangszóró támogatja a PoE-t, amivel csökkenthetők a telepítési költségek és egyszerűsödik a telepítés is. Lehetőség van előre felvenni üzeneteket, amit azután manuálisan vagy automatikusan le lehet adott eseményeknél játszani.

c3e bracketdown back 1502 low

A hangszóró könnyen integrálható más videomenedzsment rendszerekkel. Kompatibilisek többek között a Milestone-nal és az AXIS Camera Station 4.2-vel is. Az AXIS C3003-E integrálható VoIP telefonrendszerekkel, amit SIP-et (Session Initiation Protocol) használnak. Ezek használatával akár egy mobilról is tudunk üzenni a hangszórón keresztül. Mint bármilyen hálózati eszközt, az AXIS C3003-E hangszórót is egyedi IP címmel tudunk ellátni.

Tekintse meg a termék bemutatkozó videóját: