AXIS kiegészítők, amik biztos megkönnyítik az életed!

560 400 Aspectis

 

AXIS T8414

A telepítő képernyő, egy elemmel működő kézi eszköz, amely nagyban leegyszerűsíti az adott terület beépítését Axis hálózati kamerákkal. Közvetlenül csatlakozik a kamerához, és jeleníti meg az élő videó képet a telepítés helyszínéről. Ezzel könnyebbé válik a látószög és a fókusz beállítása, ami nehezebb kivitelezhető feladat egy laptopról vagy távoli számítógépről. Az AXIS T8414 felhasználóbarát funkciókkal lett felszerelve, mint például zoomolás és pillanatfelvétel készítése.

Főbb jellemzők:
– látószög és fókusz beállítás
– PoE funkció
– felhasználóbarát
– pillanatfelvétel
– videoklip felvétel és lejátszás

AXIS T90A

Az AXIS T90A reflektor sorozat olyan nagy teljesítményű fehér és infravörös LED megvilágítók csoportja, amik kifejezetten az Axis hálózati kamerákhoz készültek. Ezek biztosítják azt az egyedülálló rugalmasságot, amivel könnyen megváltoztathatjuk a helyszíni megvilágítások szögét. Ez fontos, az egyedi biztonsági igények kielégítése szempontjából.

Főbb jellemzők:
– adaptív megvilágítás
– energiatakarékos
– hosszú élettartam
– alacsony karbantartási igény
– vandál biztos
– IP66

AXIS T8310

Az AXIS T8310 vezérlő eszköz egy moduláris rendszer. 3 fő egységből áll, joystick, billentyűzet és jog dial. A moduláris rendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy vagy csak egy eszközt válasszon például a joystickot, vagy a teljes megoldást, amivel nagymértékben megkönnyíti magának a kamera és a videó menedzselést is. Az egységek egyszerűen és gyorsan telepíthetők.

Főbb jellemzők:
– moduláris rendszer
– PTZ kamerák pontos irányítása
– professzionális tervezés
– tartós minőség
– könnyen telepíthető