A napenergia és a PoE technológia integrációja

776 1024 Aspectis

 

BSP-300

A szén-dioxid kibocsátás mentes megtáplálással – napenergia – rendelkező BSP-300 beépített impulzus szélesség modulációs (PWM) elven működő töltő áramkört tartalmaz, mely hatékonyan szabályozza a napelemeket abból a célból, hogy pontosan a megfelelő feszültséget biztosítsa a csatlakoztatott akkumulátorok töltéséhez. A BSP-300 képes megtáplálni High PoE táplálású hálózati eszközöket földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül.

Az IEEE 802.3at PoE technológia és a napenergia házasításának köszönhetően a BSP-300 gondtalan, karbantartás-mentes megoldást biztosít olyan megoldásokban, ahol feltétel a gyors, nagy rugalmasságot és megbízhatóságot igénylő rendszerek telepítése, mint például a távoli monitoring és nagy távolságú vezeték nélküli kommunikáció. A BSP-300 megkönnyíti a hálózat kiépítését és növeli a megbízhatóságát.

Plug ‘n Play High PoE hálózati telepítéskép1 BSP-300Két IEEE802.3at Gigabit High PoE interfész áll rendelkezésre nagy sebességű vezeték nélküli hozzáférési pontok és IP kamerák csatlakoztatására, így a BSP-300 valóban könnyűvé teszi a nagy távolságú adatátvitelt és IP kamerák alkalmazását távoli helyeken. Csak csatlakoztassa és már használhatja is a 802.3at / 802.3af PoE szabványnak megfelelő vezeték nélküli hálózati eszközeit és IP kameráit további vezetékek alkalmazása nélkül.

Szén-dioxid kibocsátás mentes és megbízható áramforrás
A BSP-300 a napsugárzás hasznosításával és kiegészítve nikkel-kadmium vagy ólomsav akkumulátorral, független energiaforrásként használható kültéri hálózatokban. Az eszköz szünetmentes tápellátást biztosít kültéri vezeték nélküli hálózatok és IP kamera rendszerek számára kábelezés nélkül. A rendszer alkalmazásával 100% villamos energia takarítható meg, csökkentve a felhasználó üzemeltetési költségét. A BSP-300 képes a hozzá csatlakoztatott eszközök táplálására és az akkumulátorok töltésére is egy időben a nap folyamán, majd éjszaka az akkumulátoros működésre.

Alkalmazási területek:

  • Erdők, nemzeti parkok felügyelete
  • Városi térfigyelő rendszerek, közösségi Wi-Fi rendszerek
  • Kikötőkbe, tornyokra telepített Wi-Fi átjátszó, térfigyelő rendszerek
  • Gyors kiépítést igénylő hálózati infrastruktúrák, kritikus alkalmazási környezetek

Bővebb információkért kérjük keresse az Aspectis Kft. kereskedőit.

kép2 BSP-300