A Milestone bemutatta az XProtect LPR 2015 rendszámfelismerő szoftverét

539 475 Aspectis

lpr-feature-imgAz XProtect LPR riasztást küld, amikor egy adott rendszámot érzékel, így a kezelő gyorsan tud reagálni. A felhasználó pozitív és negatív listát is összeállíthat, amihez meghatározott cselekvést tud rendelni, pl.: kapunyitást. A gyors reagálás növeli a produktivitást és automatizálja a feladatokat. Optimális kamera beállítással az XProtect LPR biztosítja az elhaladó járművek pontos azonosítását. 

 

 

Az XProtect LPR főbb tulajdonságai:

 • Veszteség megelőzés: A vásárlói anélkül távoznak, hogy fizetnének a tankolásért? Az XProtect LPR ideális megoldás benzinkút hálózatoknak. Negatív lista és egy harmadik cég integrációjával a rendszer automatikusan lezárja az üzemanyag pumpát, ha egy “feketelistás” autót észlel a cégcsoport bármely benzinkútjánál.
 • Parkolás menedzsment: Anélkül, hogy fizetőkapus eszközöket, okoskártyákat vagy rádiófrekvenciás azonosító eszközöket (RFID) alkalmaznánk, az XProtect LPR használatával automatikusan kinyithatunk egy parkolót, amikor a rendszer engedéllyel rendelkező rendszámtáblát észlel. Ezáltal csökkenthetjük a költségeket, optimalizálhatjuk a folyamatokat.
 • Belépés szabályozás: Be lehet engedni az adott járművet? Az XProtect használatával automatikusan szabályozhatjuk a védett területekre és épületekbe való bejutást. Rugalmas találati lista összeállításával könnyen adhatunk hozzá időszakos látogatók, alkalmazottak és szállítócégek járműveit.

 

whats-new-big-iconMiben új az XProtect LPR 2015?

highway-2x2 lpr blurred-300px

 

lpr tab polishtruck blurred-300px 

 • Könnyen használható és kezelhető telepítési procedúra: A legfrissebb verzióban új telepítési varázsló, teljesen átalakított telepítési segédlet, lokalizált dokumentációs anyagok és online segítség segíti a telepítést. A rendszer integrátorokat lépésről lépésre vezeti át telepítés különböző lépcsőin és biztosítja a gyors és hatékony beillesztést.
 • Mélyebb betekintés és elemzés: Új jelentési funkciók segítik a felhasználót a felismert járművek részletes dokumentációjának összeállításában. Videó ikonokat, rendszámtáblák közeli felvételeit, összehasonlító táblázatokat, felderítési időket egyetlen egy könnyen olvasható pdf-ben jeleníthetjük meg.
 • Továbbfejlesztett döntéshozatal: Az XProtect továbbfejlesztett összehasonlító listájával a kezelő személyre szabott információs mezőket hozhat létre minden egyes összehasonlító táblázatban. Ezek a mezők megjelennek azután az LPR esemény listáiban és az új LPR riportokban is. A kezelők így több információra támaszkodva hozhatnak meg döntéseket.
 • Nagyobb földrajzi lefedettség: 13 új ország rendszámtábláit felismerő modullal bővült a szoftver, így pl: fehéroroszországi, honduraszi vagy vietnámi telephellyel rendelkező nemzetközi cégek is tudják használni.
 • Többet kapsz a pénzedért: Az XProtect LPR 2015 base licenc most 5 országmodult tartalmaz, a korábbi egy országmodullal szemben.

 

Milestone XProtect LPR kompatibilitási táblázat

Táblázat

Milestone XProtect LPR 2015 terméket bemutató webinar

A 30 perc hosszú webinar bemutatja a Milestone XProtect LPR megoldását, az alábbi témákra fókuszálva:

 • Alkalmazási területek és végfelhasználói előnyök
 • Új funkciók az XProtect LPR 2015 verzióban
 • Demo
 • Licencelés és árazás

A webinar az alábbi napokon és időpontokban kerül megrendezésre. Kérjük, kattints a regisztrációs oszlop megfelelő sorában a regisztrációhoz, amennyiben szeretnél részt venni az eseményen.

             Dátum       Időpont   Regisztráció
2015. április 8., szerda 9.00 – 9.45 CEST Kattints ide
2015. április 8., szerda 17.00 – 17.45 CEST Kattints ide
2015. április 9., csütörtök 12.00 – 13.00 CEST Kattints ide
2015. április 9., csütörtök 16.00 – 17.00 CEST Kattints ide