A D-Link partner a videós megfigyelésben is – SIP partnerprogram

962 528 Aspectis

Az IP-megfigyelési rendszereket telepítő vállalkozások bizonyára találkoztak már azzal a magától értetődő ügyféligénnyel, hogy megrendelőik leginkább biztonságra vágynak. Kézenfekvő, ugyanakkor az ügyfél számára megnyugtató megoldás ilyenkor egy olyan, már ismert, megbízható márka ajánlása, mint a D-Link. A széles portfólióból minden igényre lehet megfelelő rendszert összeállítani, ráadásul a Smart Installer programhoz csatlakozó vállalkozások különleges árkedvezményekben is részesülnek, így egészen biztosan jó üzletet tudnak kötni. A D-Link technikai támogató csapata készenlétben áll, hogy bármilyen probléma esetén segítséget nyújtson a Smart Installer programban résztvevő partnereinek. Térítésmentes oktatást is jár azoknak a vállalkozásoknak, akik regisztrálnak a programba, így szakértőktől tudják megtanulni a rendszerek működését.

SIP logo 72 dpi RGB

Az IP-megfigyelés piaca évente 19,3%-kal bővül az IHS kutatása alapján. Folyamatosan új technológiák jelennek meg és a régiek továbbfejlődnek, így állandó az igény szakképzett telepítőkre, akik az ügyfeleket felkészülten, a legújabb technikával tudják felszerelni. Ebben tud segíteni az IP-megfigyelést telepítő vállalkozásoknak a D-Link Smart Installer programja. Dedikált account managerünk és technikai szakértőnk folyamatosan rendelkezésére áll minden kérdésben. A Smart Installer portálon keresztül a partnerek hozzáférnek a D-Link Academy online tréning központjához, ahonnan mindig a legfrissebb tudást szerezhetik meg és időben értesülhetnek a legfrissebb termékbejelentésekről vagy éppen bizonyos termékek kivezetéséről.

A D-Link a kamerák széles választékán túl a megfigyeléshez használt szoftvert és a működtetéshez szükséges vezetékes vagy vezetéknélküli hálózati infrastruktúra kiépítésében is tud segíteni vagy kész megoldásokat szállítani igény esetén, valamint rendelkezésre állnak hálózati videorögzítő eszközök is. Így a Smart Installer programban résztvevők gyakorlatilag egy komplett rendszert kaphatnak egy partnertől, melynek minden eleme hibátlanul működik együtt.

Több információért vagy regisztrációért látogasson el a www.dlink.com/sip oldalra vagy keresse az Aspectis Kft. értékesítőit.