A Cognimatics a világ első beágyazott demográfiai applikációját mutatta be

970 937 Aspectis

Több mint egy évtizede úttörőként fejleszt különböző beágyazott analitikákat, pl.: a lépéselemzést, sormérést és –foglaltságot.

Beágyazott analitikát használva vizsgálja, milyen nemhez tartozik az adott kereskedelmi egységet látogató közönség, és hogy pontosan meghatározza a korosztályt.

„Korábban a demográfiai analitikák mindig jelentős befektetést jelentettek mind hardver mind licenc oldalon. Mostantól azonban a TrueView Demographics® mellett egy standard IP kamerára és licenc kulcsra van szükség. Ezek a beágyazott applikációk az igazi erejüket a mai IP kamerákkal együtt mutatják meg.” – mondta Rikard Berthilsson, a Cognimatics ügyvezetője.

lv tvd

A TrueView Demographics® több arcot is képes párhuzamosan elemezni. Természetesen a magánélet védelmében nem tárol képeket és nem szolgáltat arcazonosításra alkalmas adatokat. A videofolyamot el is lehet torzítani, és az alkalmazás egyedüli outputja a férfiak és nők számszerű értéke, becsült életkorral.

„Számos területen hasznos ez az applikáció, természetesen a legkézenfekvőbb, hogy megértheted a vásárlói közönségedet és figyelheted ennek változását idővel és helyszínenként. Ugyanakkor digitális jelszolgáltatókkal együttműködve növelhetjük az interaktivitást valós időben a vásárlókkal. Úgy gondoljuk, ezzel optimalizálhatjuk a marketing kampányok hatékonyságát.” – emelte kis Rikard Berthilsson.

stats tvd

A TrueView Demographics® funkciói és specifikációi:

  • 100% beágyazott
  • Felszerelés: a kamerától és telepítéstől függő. Minimális felbontás 50 pixel arc szélesség.
  • Alap működési mód: full HD (1920×1080)
  • Ajánlott kamera modell: AXIS F41 főegység; F1004, F1015 és F1025 lencsékkel függően a helyszíntől és az igénytől.
  • Demográfia alakulásának nyomon követése, beépített grafikákkal.

Kattints ide a TrueView Demographics-ot bemutató videó megtekintéséhez:

http://www.youtube.com/watch?v=Mmup3OAxjm8

Kérjük, keresd értékesítő kollégáinkat a részletekért.