8 portos, áramot és adatot egyaránt továbbító switch-ek a Planettől

490 274 Aspectis

Az FSD-804P 8 portos 10/100 Mbs adatátviteli sebességgel rendelkezik. A 8 portból 4 port PoE Ethernet Switch. A termék gyártásánál a fő szempontok az energiatakarékosság és a rugalmasság voltak. A 10/100 Mbs TP portok fele képes 4 IEEE 802.3af szabvány szerint működő eszközöket vezérelni. SOHO területen és például kereskedelmi egységekben a switch egyszerű, költséghatékony és megbízható hálózati kapcsolatot biztosít mind adat, mind áram továbbításában. Ezen felül ideális eszköz az Ethernet és a Fast Ethernet munkacsoportok közötti áthidalásra.

FSD-804Pv3-diagram s

Mivel mind az adat és mind a tápellátás a switch-en keresztül történik, így csökken a kábelezés költsége és a falon, mennyezeten vagy más elérhetetlen helyeken lévő elektronikai eszközök is megszűnhetnek. Központilag IP telefonrendszert, IP kamera rendszert is elláthatunk árammal, emellett pedig vezeték nélküli roaming környezetet is biztosíthatunk az adott irodában vagy kereskedelmi egységben.

FSD-804P s

A másik switch az FSD-808P, ami egy 8 portos 10/100 Mbps adatátviteli sebességgel rendelkező Fast Ethernet Switch. A termék a 802.3af PoE Switch család egy újabb tagja, ami összesen 125 wattos teljesítménnyel rendelkező PoE eszközöket tud működtetni és mind a 8 portja képes IEE 802.3af szabvány szerint működő eszközöket vezérelni.

FSD-808P s

Egyszerű, költséghatékony megoldásként szolgál kisebb vállalkozások, kereskedelmi egységek, irodák számára. Az FSD-808P képes 8 PoE eszköz tápellátását szolgáltatni 100 méteres körzeten belül, 4 pár Cat5/5e UTP vezetéken keresztül. Mivel az adat és a tápellátás is egyetlen kábelen fut, ezért nincs szükség kábelezésre és villanyszerelő szaktudásra az üzembe helyezéshez. A 8 port segítségével már egy viszonylag nagyméretű IP kamerarendszert és IP telefonrendszert is be tudunk üzemelni.

FSD-808P-2 L

A termékek már kaphatók az Aspectis Kft.-nél. További információért forduljon kereskedőinkhez.