4G LTE mobil hálózati átjárók – új termék család a Planet-től

994 395 Aspectis

A Planet bejelentette legújabb termékcsoportját, az ipari 4G LTE mobil hálózati átjárókat.

A sorozat első tagja az ICG-2420-LTE egy megbízható, biztonságos és nagy sávszélességű ipari tokozású mobil hálózati átjárót. Ezen felül mobil hálózati kapcsolatot biztosít legalább 3 eszköz számára és támogatja a LTE 2×1 DL MIMO technológiát, amellyel 150Mbps letöltési és 50Mbps feltöltési sebesség érhető el. A mobil hálózati átjáró sokcsatornás kommunikációra képes amellyel az alkalmazások széles skáláját – pl. mobil alkalmazások, M2M, IoT alkalmazások – képes kiszolgálni.

A megbízhatóság további fokozása érdekében az ICG-2420-LTE duál SIM slot-al rendelkezik, amely ktitikus alkalmazások esetében lehetővé teszi a folyamatos kommunikációt még abban az esetben is, ha az elsődleges mobil szolgáltatás kiesik.

Továbbá rendelkezik RS232 és DI/DO csatoló felületekkel, hogy megbízható csatlakozást nyújtson soros és Ethernet eszközök adatainak gyűjtéséhez és továbbításához. A beépített OpenVPN és IPSec VPN funkciók pedig garantálják, hogy az érzékeny adataink biztonságban utazzanak a nyilvános hálózatokon keresztül.

    Az ICG-2420-LTE legfontosabb tulajdonságai:
  • Dual SIM kártya 3G/4G hálózati redundancia érdekében
  • 3x 10/100TX LAN és 1×10/100 WAN port
  • 2xDI és 1xDO portok, 2xRS-232 és 1xRS485 soros portok
  • OpenVPN, IPSec támogatás
  • -20C° – +70C° működési hőmérséklet tartomány
  • IP40 alumínium ház, DIN sín és ventilátor nélküli hűtés

Az eszköz természetesen IP kamerás rendszerek nélkülözhetetlen eleme lehet olyan esetekben, amikor a videó folyamok átvitelére nincs más kiépített infrastruktúra.

Planet ICG-2420-LTE alkalmazási példák:

 

 

 

 

További információkért látogassa meg a Planet honlapját, vagy hívja kereskedő kollégáinkat!