360°-os nézet, egykattintásos PTZ vezérléssel az új Axis hálózati kamerában

150 150 Aspectis

A kezelő egyetlen kattintással végezhet el optikai zoomolást egy adott képrészlet kinagyítása érdekében. Ezzel egy időben viszont továbbra is képes lesz kb. 4 focipályányi terület (kb. 20.000 m2) folyamatos szemmel tartására. Ez a különleges képességgel kiválóan alkalmas városi térfigyelő feladatok ellátására, nagyobb nyílt területek, közösségi terek, parkolók és akár bevásárló központok megfigyelésére.

A termék új távlatokat nyit a megfigyelés területén és olyan általános problémára ad megoldást, amivel városi térfigyelés során is sokszor szembesülünk. Sokszor ugyanis szükség van mind a PTZ kamerák nyújtotta képrészletekre és a megfigyelni kívánt terület teljes átlátására is.

kép1

Ha bármilyen képrészletre kattintunk egyetlen kattintással az AXIS Q6000-E által szolgáltatott képre, akkor ez élesíti az AXIS Q60-E kamerát és ránagyíthatunk az érdekes képrészletre. Két képernyő használatával az egyiken az AXIS Q6000-E 360°-os teljes nézetet, a másikon pedig az AXIS Q60-E kinagyított képrészletét figyelhetjük meg, így egy időben nézhetjük a teljes és a kinagyított képet.

Az AXIS Q6000-E többszörös, párhuzamos egyedileg beállítható videofolyamokat továbbít H.264 tömörítéssel, amivel egyszerűen optimalizálhatjuk a sávszélességet és a tárolási kapacitást képminőségbeli megalkuvás nélkül.

 

 

kép2

Az AXIS Q60-E sorozat bármelyik tagja egyszerűen és gyorsan beszerelhető az AXIS Q6000-E kamerába. Ezáltal a meglévő AXIS Q60-E installációkat könnyen tudjuk tovább bővíteni.

Nincs szükség semmilyen tartó konzolra, vagy egyéb eszközre, hiszen az új kamera a másik konzolját, hálózati kábelét használja. Tápellátását is a PoE+-on keresztül oldhatjuk meg. Használatukkal a telepítés idejét és költségét egyaránt csökkenthetjük.

 

 

 

 

Kattintson ide a kamerát bemutató rövid videó megtekintéséért: http://www.youtube.com/watch?v=7Dgyy1WjkA0