2N disztribúció az Aspectis Kft.-nél

527 303 Aspectis

Az Aspectis Kft. örömmel és büszkeséggel jelenti be, hogy az IP intercom rendszerek piacvezető vállalatával, a cseh 2N TELEKOMUNIKACE a.s.-el disztribútori szerződést kötött.

A 2N nagyszerűen beleillik az Aspectis azon stratégiájába, hogy partnerein keresztül minőségi, innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál a magyar piac számára, hiszen a 2N egy innovatív, élenjáró technológiát képviselő európai cég. Ezen túlmenően bővíti is kínálatát, hiszen az IP intercom és audió rendszerek eddig csak marginálisan voltak jelen az Aspectis-nél. A 2N termékeivel ezentúl még komplexebb rendszerek építhetők fel az Aspectis portfóliójából.

És most ismerkedjünk meg egy kicsit közelebbről a 2N-el! A 2N-t 1991-ben alapították Prágában, az első időszakban telefon rendszereket és GSM átjárókat fejlesztettek, amelyekkel jelentős sikereket értek el. A kezdeti sikereknek köszönhetően hamarosan beléptek az intercom és audió rendszerek világába is. 2008-ban a 2N fejlesztette ki a világ első IP alapú intercom rendszerét a 2N® Helios IP Vario-t.

Az IP technológia folyamatos térnyerését látva 2011-ben az audió rendszerek területén is ebbe az irányba fordultak. A 2N folyamatosan hódította meg a világpiacot és nyitott képviseleteket világszerte. Ennek és kiváló termékeinek köszönhetően 2016-ra az intercom rendszerek piacvezető vállalatává vált. 2016-ban másik fontos esemény is történt a 2N életében, az Axis Communications a cég 100%-os tulajdonosává vált. A 2N azonban a felvásárlás ellenére megőrizte saját arculatát és termék portfólióját is.

Az Aspectis az alábbi termék kategóriákban kezdi meg a 2N termékek forgalmazását:

  • IP intercom rendszerek
  • analóg intercom rendszerek
  • IP beléptető rendszerek
  • IP audió rendszerek

Amennyiben szeretne részletesebben is megismerkedni a 2N termékeivel, keresse kereskedő kollégáinkat, illetve kövesse hírleveleinket, a következő időszakban részletesen foglalkozunk az egyes termék csoportokkal. Szeptemberben megjelenő árlistánkban már megtalálja a 2N termékeit. Ezen kívül az október 5-6-án megrendezésre kerülő Securiforum kiállításon működés közben is megtekintheti a 2N termékeit.